Yükleniyor...
Eraydın Aytekin :gazeteci: :::::Ulaş:::::
Eraydın Aytekin :gazeteci: :::::Ulaş:::::
Eraydın Aytekin 

 

 

Gazeteci
DHA Demirören Haber Ajansı Sivas Büro Şefi

 

araştırma, biyografik yazı; yakup kadri bozalioğlu

 

10.02.1976 Sivas/Ulaş doğumlu. 1993 yılında Sivas Lisesi'ni bitirdi.

 

1993' de gazeteciliğe Sivas'ta yayımlanan Anadolu gazetesinde başladı. 1, 5 yıl kadar çalıştıkdan sonra Yeni Ülke gazetesinde spor yazarlığı yaptı.

 

Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü mezunu olup, Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi Yüksek Lisansını yaptı.


Doğan Medya Grubu bünyesinde Doğan Haber Ajansı adıyla hizmet yapan DHA, Hürriyet gazetesinin 22 Haziran 2018 tarihinde Demirören Holding kuruluşu olan Demirören Medya Grubu'na geçmesiyle Demirören Haber Ajansı' unvanını almış dolaysıyla Doğan Haber Ajansı Sivas Büro Şefi Eraydın Aytekin, 24 Haziran 2018 tarihinden itibaren Türkiye genelinde 15 bürosu alan Demirören Haber Ajansı'nın Sivas Büro Şefi olarak hizmete başlamıştır.

 

Sivas Radyo Televizyonu SRT ekranlarında 19 Şubat 2020 tarihinde Çarşamba günü canlı yayınlanan; gazeteci Kemal Çağlayan'ın yapımcısı olduğu Laf Lafı Açıyor söyleşi ve sohbet programının konuklarından SRT Spor Müdürü Ali Yavuz ve gazeteci Eraydın Aytekin mesleklerine ve sivasspor'a dair görüşlerini açıkladılar. Programın tekrarı birgün sonrası 20 Şubat 2020'de Perşembe günü yayınlandı.

 

Eraydın Aytekin Bibliyografyası

 

Toplam Ziyaret: 3.527.625