Yükleniyor...
Sivas'ın İnternet'e Taşınan Belgesi; www.sehrisivas.com

 

Sayın, Kültür Dostu   

                                                                                                      

Sivas’ın tarihi, folklorik ve kültürel değerlerini fotoğraflayıp, araştırıp yayınlarıyla tanıtan Zara Kültür Araştırma Grubu bu alanda projelendirdiği çalışmalarını kurucusu olduğu www.sehrisivas.com web sitesi üzerinden de yapmaktadır.

 

Sivas’ın bu manada var olan değerlerinin tanıtımına Kültür Dostu olarak katkı vermenizi talep etmekteyim.

 

Elbette ki; 'Bir kentin tarihini, kültürünü ve edebiyatını tanıtıp belgeleyen; o şehre dair yayımlanmış yazılı kaynaklar ve kitaplardır.'

 

Bu proje; Sivas’ın son yüz yılını önceki yüzyılların birikimleriyle geleceğe taşıyacak, folklorik ve kültürel değerlerini, tarihi dokusunu belgeleyecek yayınlarının tamamına yakın çıkmış olanlarının www.sehrisivas.com web sitesinde yer alacağı bir projedir.

 

O halde; 4 Eylül’ün 100. Yılı olan 2019 yılına kadar; Sivas’ın 100 yıllık tarihinde Sivas’a dair yayımlanmış kitapların ve müzik albümlerinin tamamına yakınının kapak fotoğraflarının yine eser sahiplerinin biyografik ve eserlerinin yer alacağı bilgilerin Sivas’ın internete taşınan belgesi www.sehrisivas.com ‘da proje dâhilinde yayınlanmasında Kültür Dostu Olalım.   

 

Sivas’ın 100 yıllık belgesi olan Sivas Yayınları’nın ve Müzik Albümleri’nin bir araya getirileceği bu çalışmaya hep beraber katkı sunalım, bir şehrin bir asrının belgelenişine sahip çıkalım.

 

Bu manada Sivas’ı ve Sivas’a ait değerleri tanıtmada görev aldığımız bu çalışmaya olan desteğinizi bekliyor, saygılarımı sunuyorum.

 

Perşembe, 22 Kasım 2018

 

Yakup Kadri Bozalioğlu | Araştırmacı - Biyografi Yazarı  | ZARA dergisi İmtiyaz Sahibi                                                 Zara Kültür ve Araştırma  |  www.sehrisivas.com | İsmetpaşa Cad. No:149 Zara - Sivas | 0535 574 52 74

 

Toplam Ziyaret: 3.573.226